Lastige netwerkvraagstukken of ad hoc-panieksituaties: dat kan voor stress zorgen! Maar niet als je gebruik maakt van onze Network Solutions.

Met deze services, los óf gecombineerd, ben je áltijd verzekerd van een feilloos werkend bedrijfsnetwerk.

Network Solutions van Falco Networks

We beginnen even met een kleine recap. Want welke Network Solutions biedt Falco Networks ook alweer allemaal? We zetten ze voor je op een rijtje.

 1. Network as a Service (NAAS)
  Huur voor een vast bedrag je netwerk bij ons in en je bent verzekerd van een stabiel en áltijd up-to-date netwerk. Geen zorgen meer over onderhoud, storingen en beheer. 
 2. Network Monitoring
  Wij houden 24/7 je netwerk in de gaten en checken ‘m op eventuele haperingen of andere problemen die eraan zitten te komen. Die problemen lossen we uiteraard ook meteen voor je op.
 3. Network Design
  Onze vakkundige netwerkarchitecten ontwerpen netwerken die doen wat jij wilt, maar die eenvoudig in het beheer zijn. Een functioneel en gemakkelijk te gebruiken ontwerp: dát is wat we willen bereiken.
 4. Network Management
  Falco Networks neemt het gehele beheer van je netwerk over. Hierdoor kun jij je onbezorgd op je core business richten en werken je medewerkers altijd op een stabiel en snel netwerk.
 5. Network Connectivity
  Nieuwe componenten aansluiten op je IT-omgeving, terwijl het hele netwerk onverstoord door blijft draaien? Met Network Connectivity regelen we dit voor je.
 6. Network Troubleshooting
  Schakel bij noodgevallen per direct én 24/7 de hulp van onze ervaren network engineers in. Je hebt hier geen abonnement voor nodig.

Falco Networks levert maatwerk, en we kijken altijd samen met onze klanten naar welke oplossingen het beste werken in specifieke gevallen. Vaak combineren we verschillende Network Solutions om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Andere services van Falco Networks

Maar Falco Networks stopt niet bij Network Solutions. Wij bieden nog veel meer moois. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor IT-Detachering. Wij detacheren onze engineers, netwerkarchitecten, helpdeskmedewerkers, migratiemedewerkers, support engineers en infrastructuurspecialisten.

Ook houden we ons bezig met de flexibele dienstverlening ‘Co-sourcing’, zodat je ICT-servicedesk altijd optimaal bezet it. En tenslotte kun je bij ons terecht voor ondersteuning bij ICT-projecten. Wij zetten onze brede expertise graag in als het gaat om de meest uiteenlopende klussen rondom infrastructuur en migraties. Hierover binnenkort meer!

Ga ook voor een beter werkend netwerk

Wij weten zeker dat we ook jouw organisatie naar the next level kunnen tillen met onze services! En of dat nou met een Network Solution is, met Co-sourcing óf met IT-Detachering: we komen er wel uit. Plan een vrijblijvende afspraak met ons in via deze link, en dan spreken we binnenkort verder!