Wij zijn trots op ons hele team. We werken er immers met z’n allen hard aan om onze klanten van optimale kwaliteit te bedienen. En met resultaat, want we maken een flinke groei door en we verwelkomen continu nieuwe klanten met uitdagende, complexe netwerkproblemen. Maar dat is niet altijd even makkelijk. En daarom willen we vandaag onze network engineers eens even flink in het zonnetje zetten! Zij staan namelijk iedere dag opnieuw klaar voor onze klanten.

Of een klant nu een langdurig en ingewikkeld IT-vraagstuk heeft of dat hij ons midden in de nacht volkomen in paniek opbelt: bij Falco Networks houden we het hoofd koel en zorgen we voor een snelle, passende én toekomstbestendige oplossing. En daar mag bést voor geapplaudisseerd worden!

Catastrofen ruim van tevoren tackelen

Loopt een bedrijf tegen haperingen in het netwerk aan, dan blijkt pas vaak echt hoe belangrijk het is om de IT-infrastructuur goed op orde te hebben. Nu weten wij zelf al hoe groot onze impact is op het functioneren van organisaties, maar tijdens storingen wordt dat nog eens extra benadrukt.

Waarom? Omdat een bedrijf of een bepaald proces tijdens zo’n storing echt even helemaal instort. Denk aan verzendingen die de deur niet uit gaan, facturen die niet verstuurd worden en internationale klanten die niet meer te bereiken zijn. Drama! Met onze kennis, expertise én inzet willen we dergelijke catastrofen ruim van tevoren tackelen.

Het hoofd koel houden tijdens stressmomenten

En ja, dat lukt ons heel goed! We zijn dan ook enorm trots op onze network engineers en hoe ze hun zaken aanpakken. Klanten kunnen tijdens stressmomenten logischerwijs behoorlijk uit hun dak gaan over de impact van de downtime. Onze mannen staan dan aan het front om problemen op te vangen en met die klanten te communiceren. Ze houden het hoofd koel en bieden een quick fix aan. Vervolgens implementeren ze een langetermijnoplossing, zodat de klant niet nog een keer in een soortgelijke toestand terechtkomt.

Of deze netwerk-paniek nu tijdens kantooruren of juist midden in de nacht ontstaat: de network engineers van Falco Networks staan voor je klaar. En laten we niet onderschatten hoe impactvol dat voor ze is. Daarom nog maar eens: wij zijn enorm trots! Onze mannen in de vuurlinie staan hun mannetje. Respect en een diepe buiging voor jullie, heren,

Wil je meer weten over onze 24/7-dienstverlening? Stuur dan een mailtje naar info@falco-networks.com voor meer informatie.