Met Falco Networks ben je verzekerd van kwaliteit, continuïteit en innovatie.

In de afgelopen jaren hebben we dan ook al vele organisaties mogen helpen met onze IT-expertise. Of het nu gaat om tijdelijke projecten of langdurige samenwerkingen: onze ervaren network engineers staan voor je klaar!

Meerwaarde binnen je organisatie

Wij zetten voortdurend in op het up-to-date houden van de kennis en kunde van onze IT-professionals. We investeren continu in de ontwikkeling van relevante skills, handige soft skills en natuurlijk de laatste technologieën. Daarnaast vertellen we over onze kennis op IT-summits en delen we onze best practices met ons netwerk van bedrijven en andere specialisten.

Met IT-Detachering van Falco Networks kies je voor meerwaarde binnen je organisatie. Onze enthousiaste experts maken daarbij deel uit van de flexibele schil van je organisatie. Samen met jou gaan zij direct aan de slag met je IT-strategie, -doelstellingen en -projecten. Maar wees gewaarschuwd: deze network engineers zijn vastbijtertjes: ze houden pas op als een klus tot in perfectie is geklaard. En dan nóg gaan ze door. Nazorg en het open houden van het gesprek is namelijk minstens zo belangrijk voor een feilloos werkend netwerk!

Extra IT-hul

Heb je tijdelijke of langdurige ondersteuning nodig binnen je ICT-omgeving? Projecten waar specialistische hulp bij gewenst is? Of extra IT-handjes? Als ICT-partner voor onze klanten ondersteunt Falco Networks organisaties met de inzet van IT-professionals.

Bij onze Network Solution IT-Detachering doen we dat over het algemeen voor een vaste, vooraf gedefinieerde periode. Maar dat is geen vereiste. Heb je bijvoorbeeld te maken met migratieprojecten, dan heb je voor een korte periode extra IT-expertise nodig. Maar gaat het om complexe en langdurige projecten, dan bieden we een oplossing voor de langere termijn. Wij zorgen dat het gehele proces vlekkeloos verloopt: van werving tot aan de begeleiding tijdens de uitvoering van het project.

Jouw IT-wensen

Waar heeft jouw organisatie op IT-vlak behoefte aan? Falco Networks denkt met je mee! Mail naar info@falco-networks.com en dan spreken we elkaar binnenkort!