Voorkom netwerkgerelateerde horrorscenario’s rondom de kerst – It’s all you want for Christmas!

Het zal je maar gebeuren. Sta je nét op het punt om een toost uit te brengen op je familie en vrienden tijdens het kerstdiner, belt je collega je in rep en roer op. Of je met spoed naar kantoor kunt komen, het hele systeem ligt namelijk plat. Tja, dan heb je even geen keuze. Maar leuk is anders. Wat het ultieme kerstcadeau voor jou zou zijn? Onze service ‘Network Monitoring’. It’s all you want for Christmas!

Wil jij netwerkgerelateerde horrorscenario’s rondom kerst voorkomen? Lijkt het jou een strak plan dat jijzelf én je collega’s tijdens de vakantieperiode zonder zorgen kunnen opladen? En vind je het belangrijk dat je netwerkproblemen voorkómt in plaats van oplost? Lees dan gauw verder. Onze service gaat jou namelijk enorm helpen.

Grijp op tijd in

Met Network Monitoring houden wij jouw bedrijfsnetwerk nauwlettend in de gaten. Ook monitoren we de servers, verbindingen, backups en de cloud. Jij bepaalt welke componenten kritisch zijn en wat er moet gebeuren als iets daarin begint te haperen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat we deze devices 24/7 in beeld hebben en dat we ingrijpen voordat het probleem daadwerkelijk tot uiting komt.

Door deze monitoring krijg je inzicht in cpu-gebruik, performance, eventuele failures, trends en downtime. Je eigen IT’ers kunnen deze gegevens via de monitoringstool ook inzien wanneer zij willen. Bovendien ontvangen ze meteen bericht (SMS of e-mail) wanneer er calamiteiten zijn. In dat geval hebben ze ook de optie om onze network engineers in te schakelen op het moment dat ze er zelf niet uitkomen of het te druk hebben.

Acuut probleem? Network Troubleshooting

Is het aanschaffen van Network Monitoring op dit moment nog even een brug te ver? Dan is er nog een andere reddende Falco Networks-kerstengel die jou kan ontzorgen, namelijk Network Troubleshooting. Met deze dienst zijn onze netwerkspecialisten 24/7 op afroep voor je beschikbaar.

En het allermooiste is natuurlijk de combinatie Network Monitoring mét Troubleshooting. Want hiermee weet je ruim van tevoren wat er aan zit te komen en wat er moet gebeuren, én springen onze experts je meteen te hulp om het allemaal tot in de puntjes te regelen.

Informatie over Network Monitoring en Troubleshooting

Kortom: het is overduidelijk. You don’t want a lot for Christmas, but there are just two things you need: Network Monitoring en Network Troubleshooting. Met deze services in het achterhoofd vuur jij straks zonder interrupties die knaller van een speech op je dierbaren af!

Benieuwd wat hierin de opties voor jouw organisatie zijn? Mail naar info@falco-networks.com en vraag naar meer informatie.