Wij wensen al onze klanten, leveranciers, partners en natuurlijk collega’s fijne dagen toe! Of je nu met je vrienden en familieleden dagenlang gaat chillen aan allerlei kerstdiners, of juist een paar dagen me-time pakt om helemaal zen te worden: ga ervan genieten!

Trots op ons team

Via deze weg willen we ons hele team enorm bedanken voor het afgelopen jaar. Jullie expertise, passie voor het vak en jullie ontembare inzet heeft weer voor de mooiste resultaten gezorgd. Dank jullie wel!

En we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar we zijn ont-zet-tend trots op al onze collega’s. Van baliemedewerkers tot backoffice tot aan network engineers: op het moment dat het nodig is, staan jullie er altijd maar weer. En vaak is dat in het heetst van de strijd. Onlangs is er een nieuwe salescollega begonnen in ons team, en we zijn ervan overtuigd dat hij, net als jullie allemaal, er alles aan gaat doen om ons bedrijf naar een nóg hoger niveau te tillen.

24/7 beschikbaar voor netwerkhulp

En zoals ieder jaar blijven wij dit jaar ook weer non-stop beschikbaar voor al jullie netwerkproblemen. Hapert het systeem? Zit er een strubbeling aan te komen? Geen zorgen. Onze experts gaan er meteen mee aan de slag en nemen je het issue uit handen. Yep, óók tijdens kerst. Kun jij weer lekker verder gaan met chillen.

Bel naar +31 (0)72 532 37 44 in het geval van netwerk-nood!

Dan rest ons alleen nog jullie allemaal een heerlijke kerst toe te wensen. Vrolijke feestdagen namens het team van Falco Networks!