Nog héél even en dan is het alweer 2024. Dan knallen we met z’n allen een nieuw jaar in.

Heerlijk! Maar wat als het je nétwerk is die eruit knalt? Dan piepen we wel even anders met z’n allen. Met de hulp van Falco Networks komt je IT-omgeving ongeschonden door de jaarwisseling heen. Wat je wél zelf moet doen? Uitkijken met vuurwerk. Want dat kunnen we helaas níét van je overnemen!

Een fijne jaarwisseling toegewenst

Wij hopen dat jullie allemaal heerlijke kerstdagen hebben gehad, en we wensen iedereen een nóg fijnere jaarwisseling toe. Dat het dak er (figuurlijk gezien) maar weer af mag vliegen!

In 2024 gaan we er met z’n allen weer van alles aan doen om de allerbeste service te blijven leveren. Wij als team zijn er al helemaal klaar voor, maar we kunnen het natuurlijk niet alleen. Zonder jou zijn we immers nergens. Laten we er daarom samen voor zorgen dat we in goede harmonie, met af en toe een lach en misschien zelfs een traan, aan de mooiste projecten kunnen blijven werken.

Loods je netwerk veilig het nieuwe jaar in

Lees je dit nu en beginnen er zich tegelijkertijd allerlei rode vlekken in je nek te vormen? Voel je je licht gespannen omdat je je afvraagt of je netwerk het wel gaat volhouden tijdens de feestdagen? Geen paniek! Falco Networks gaat jou weer helemaal zen maken.

Hoe? Met onze service ‘Network Troubleshooting’. Ga je voor deze dienst, dan kun je ons op elk gewenst moment bellen wanneer er strubbelingen zijn in je netwerk. Of het nu op 31 december om klokslag twaalf uur is, of op een ander zeer slecht getimed moment van je netwerk: onze engineers staan 24/7 voor je klaar.

Neem contact met ons op via info@falco-networks.com of bel naar +31 (0)72 532 37 44 in noodsituaties. Wij wensen jullie allemaal een fantastisch uiteinde! Proost!