Gelukkig nieuwjaar allemaal! Dat het weer een jaar mag worden vol met liefde, mooie momenten en uiteraard feilloos werkende netwerken. Onze CEO René Huntelerslag wil daar in dit artikel graag iets over zeggen.

Uitdagingen vieren

In het nieuwe jaar kijken we altijd vooruit op de komende maanden. Wat moeten we vasthouden, zijn er aandachtspunten en hoe zien onze plannen eruit? René licht het toe. “Ons team doet echt geweldige dingen. Maar we staan er niet altijd even goed bij stil hóé goed eigenlijk! Ik vind dat we er best eens wat meer een feestje van kunnen maken. Dat doen we intern wat mij betreft nog te weinig, we vinden het normaal dat alles altijd zo goed lukt. Maar ik vind dat we uitdagingen meer mogen vieren, dus dat is iets om ons op te richten in het nieuwe jaar.”

“Dit geldt overigens niet alleen voor onze eigen medewerkers,” gaat René verder. “Met klanten is het precies zo. We gaan altijd maar met ze verder, hoe ingewikkeld een vraagstuk ook is. En samen lukt het ons altijd om tot een fantastisch resultaat te komen. Dat verdient het écht om eens wat vaker gezegd te worden!”

Continu blijven professionaliseren

En kan René alvast een tipje van de sluier oplichten over de plannen voor het aankomende jaar? “Jazeker,” begint hij. “Net als elk ander jaar gaan we ons er weer vol voor inzetten om de organisatie steeds meer te professionaliseren. En dat lukt aardig, moet ik toegeven. Maar ieder jaar denk ik ook: we zijn er nog lang niet. Het kan altijd beter. En natuurlijk is dit een eeuwig durend proces, maar met onze nieuwe salestopper aan boord (hierover binnenkort meer!), denk ik dat we flinke slagen gaan maken.”

Heb jij affiniteit met IT en netwerken en lijkt het je fantastisch om deel van ons team uit te maken en om ons bedrijf continu te verbeteren? Wij zijn áltijd op zoek naar nieuwe netwerktalenten. Bekijk onze vacatures via deze link of stuur een mailtje naar pz@falco-networks.com. Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!