Met een bedrijfsnetwerk dat blaakt van gezondheid het nieuwe jaar inluiden: dit klinkt natuurlijk als een droomscenario.

Maar wist jij dat je dat droomscenario heel snel realiteit kunt laten worden? Jazeker! Met onze Netwerk Health Check ga jij dit hélemaal regelen!

Netwerk Check: hoe gezond is jouw netwerk?

Onze Netwerk Check, ook wel bekend als Network Health Scan, is in het leven geroepen om bedrijven inzicht te geven in de gezondheid van hun netwerk. We gaan er met z’n allen namelijk vaak ten onrechte vanuit dat ons IT-landschap helemaal in kannen en kruiken is. Maar de werkelijk is dat het van het één op het andere moment 180 graden anders kan zijn. Netwerken zijn namelijk complex. En voor je het weet liggen er mankementen op de loer die zomaar zeer desastreuze gevolgen kunnen hebben.

Ga je voor onze (gratis!) Netwerk Health Check, dan kom je erachter hoe het zit met die santé van jouw IT-omgeving. Eén van onze network engineers komt bij je langs en brengt in maximaal twee dagen in kaart hoe het er allemaal voor staat. Vervolgens werkt hij al zijn bevindingen uit in een rapport. Daarin neemt hij ook meteen adviezen op over hoe je eventuele sluimerende kwaaltjes de kop in kunt drukken. Vervolgens is het helemaal aan jou óf en hóé je het oppakt. Laat je het liggen? Prima. Besteed je het uit aan onze concurrent? Doen. Laat je de boel tot in de puntjes fixen door Falco Networks? Beste plan ooit!

Langetermijnoplossingen voor je netwerk

Uiteraard hangt het van het type netwerkprobleem af wat wij (als je voor Falco Networks kiest) ermee gaan doen. Is het een urgente kwestie die elk moment kan gaan knallen, dan regelen we eerst als de wiedeweerga een quick fix. Vervolgens kijken we naar langetermijnoplossingen.

En deze oplossingen kunnen bestaan uit bijvoorbeeld onze service Network Monitoring, waarin we je netwerk continu screenen en aanstormende strubbelingen tijdig tackelen. Ook kan het zo zijn dat we voor Network Connectivity gaan, zodat de snelheid, veiligheid én toekomstbestendigheid van je IT-infrastructuur gegarandeerd zijn. Liever alles in één? Ga dan voor NAAS (Network As A Service) en wij nemen je alles uit handen wat met je netwerk te maken heeft. Wel zo handig, toch?

Boek de Netwerk Check van Falco Networks

Meteen fris en fruitig het nieuwe jaar inluiden mét een feilloos werkend bedrijfsnetwerk? Boek dan vandaag nog de gratis én geheel vrijblijvende Network Health Scan via deze link. Op een gezond 2024, proost!