Heb je een service als ‘Network Troubleshooting’ nodig als je zelf al IT’ers in huis hebt? Het antwoord is: JA! Tenminste, als je wil dat zij ongestoord kunnen werken.

Een service als ‘Network Troubleshooting’, dat heeft jouw organisatie toch helemaal niet nodig? Jullie hebben zelf toch al IT’ers in huis die netwerkproblemen de kop in kunnen drukken? Klopt. Gedeeltelijk, dan. Het verschil zit ‘m namelijk in onze zeer specialistische kennis. Een breed georiënteerde IT’er beschikt soms over nét te weinig diepgaande kennis (of gewoon veel te weinig tijd) om zeer complexe vraagstukken op te lossen. Onze network engineers gooien in die gevallen met alle liefde hun vergaande netwerk-expertise voor je in de strijd!

Wij hebben jarenlange ervaring met bedrijfsnetwerken in alle soorten en maten, en daarom pakken we ingewikkelde IT-problemen inmiddels heel systematisch en efficiënt aan. We doorzien de situatie heel snel, en weten welke stappen we moeten nemen om het netwerk weer feilloos te laten werken. Je eigen IT’ers kunnen zich dan ongestoord met andere zaken bezig houden, want zonder calamiteiten hebben zij het over het algemeen al druk genoeg.

Waarom Network Troubleshooting van Falco Networks?

Het is echt overal hetzelfde liedje: uitval en vertragingen in netwerken komen áltijd op momenten waarop het eigenlijk niet slechter kan. Door die slechte timing is de druk op de IT-afdeling om het op te lossen gigantisch groot. Gevolg: veel chaos en stress, en uiteindelijk misschien zelfs een oplossing die helemaal niet de juiste is! Dat moet je natuurlijk niet willen.

Ga je voor Network Troubleshooting van Falco Networks, dan schakel je tijdens deze momenten onze network engineers in. Zij hebben uitgebreide kennis van (complexe) netwerken en de daarbij komende strubbelingen. Zij weten dit in alle rust te analyseren en op te lossen. Ja, óók als iedereen in noodtoestand om ze heen staat te springen. Onze toppers zullen de problemen snel identificeren, diagnosticeren en oplossen.

Hoe Network Troubleshooting in zijn werk gaat

Onze dienstverlening is ad hoc in te huren, op het moment dat je de problemen opmerkt. Er is geen abonnement voor vereist. Wat je zoal kunt verwachten?

  • Allereerst gaan we met jou om de tafel zitten om je wensen en eisen duidelijk te krijgen
  • In overleg met je IT-team kijken we naar de inrichting van je netwerk
  • We stemmen af op welke momenten je van onze dienst gebruik wilt maken: is dat 24/7? Ook tijdens de feestdagen? Alle opties worden behandeld.
  • We doen een voorstel van de optimale samenstelling van Network Troubleshooting voor jouw organisatie
  • Voordat we starten geven we een ureninschatting af en na jullie akkoord gaan we meteen aan de slag.

En wat er ook gebeurt: wij reageren altijd direct op jullie verzoek tot ondersteuning. Onze network engineer zal er alles aan doen om je netwerk weer zo snel mogelijk up and running te krijgen. En komt hij er onverhoopt toch niet uit? Dan kan hij altijd terugvallen op een 2e en 3e engineer. Door onze krachten te bundelen is jouw netwerk snel weer in de lucht.

Combineer onze 24/7-dienst met Network Monitoring

Wil je verzekerd zijn van een afgesproken responstijd bij incidenten? Dan kun je overwegen om Network Troubleshooting af te nemen in combinatie met Network Monitoring. In dat geval heb jij vaak nog niet eens door dat je een netwerkprobleem voor je kiezen gaat krijgen, maar zijn onze specialisten al bezig met het oplossen ervan.

Wil je hier meer over weten? Mail dan naar info@falco-networks.com en dan praten we je gauw bij. Tot snel!