Hoe haal je het maximale uit je IT-investeringen? Juist: met het onafhankelijke IT-advies van Falco Networks.

Als het aankomt op het nemen van belangrijke beslissingen over IT-strategie en -investeringen, dan is een gedegen en objectief advies van onschatbare waarde. Bij ons ben je aan het juiste adres!

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar wij zijn ont-zet-tend trots op ons team. Onze network engineers zijn rasechte vakidioten (en dit bedoelen we héél positief!) die niet stoppen als ze denken dat ze klaar zijn. Ze begeleiden klanten op een transparante en duidelijke manier en helpen hen met onafhankelijk IT-advies de juiste keuzes te maken.

IT-oplossingen en kostenbesparing

Waar je op kunt rekenen bij onafhankelijk IT-advies? Denk aan grondige analyses van huidige IT-omgevingen en -processen. We identificeren pijnpunten, inefficiënties en mogelijke risico’s én bieden praktische oplossingen om deze aan te pakken. Door onze brede kennis van de markt en de nieuwste technologische ontwikkelingen, zijn wij in staat onze klanten te helpen bij het voorleggen van de beste IT-oplossingen die op dat moment – én in de toekomst – het best bij hun organisatie passen. 

Wat ook niet vergeten moet worden bij onafhankelijk IT-advies: kostenbesparing. Falco Networks bekijkt het budget van de klant grondig en kijkt hoe die organisatie haar middelen het beste kan benutten. Door de juiste prioriteiten te stellen en je te focussen op oplossingen met de beste prijs-kwaliteitverhouding, bespaar je namelijk enorm veel kosten en maximaliseer je je ROI.  

Onafhankelijk IT-advies voor jou

Even alles op een rijtje, wat kun je van ons verwachten nadat we een opdracht voor je hebben afgerond?

Je krijgt:

  • … inzicht in de eisen en de wensen van je organisatie;
  • … een duidelijk advies of doel waar je met je organisatie heen kunt koersen;
  • … een gedetailleerd rapport waarin alles keuzes én de daarbij behorende onderbouwingen beschreven staan;
  • … uitleg van onze keuzes in de vorm van een business case;
  • … een onafhankelijk advies geschreven door de ogen van jouw organisatie – niet vanuit die van een product of dienst.

Vervolgens kan jouw eigen ICT-afdeling hier verder mee aan de slag. Besteed je het liever uit? Dan doen wij het natuurlijk met alle liefde voor je!

Falco Networks voor professioneel advies

Ook behoefte aan professioneel en onafhankelijk IT-advies? Onze toppers staan voor je klaar. Mail naar info@falco-networks.com en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.