Wij hebben grootse plannen met Falco Networks en alles wat er momenteel gaande is in netwerkland.

En omdat we daar zo enthousiast over zijn, willen we onze klanten én prospects daar graag van mee laten profiteren. Maar first things first. Het is namelijk zomervakantie! En daar wil jij onbezorgd van genieten, schatten wij zo in. Geen probleem. Wij bieden verschillende services waarmee jij de zomer IT-wise zorgeloos door gaat komen!

Falco Networks springt in op de laatste ontwikkelingen in de IT-markt

Laatst vertelde Falco Networks-oprichter Frans Legdeur in dit blogartikel over zijn visie na de zomerperiode. Hij gaf aan dat we doorgaan met het als pioniers inspringen op de laatste ontwikkelingen in IT-land, zodat we altijd voorop blijven lopen in de markt. Nieuwe werkwijzen met SDN is daar een mooi voorbeeld van.

Wij garanderen al onze klanten dat zij er geen spijt van gaan krijgen om in deze tendens mee te gaan. Sterker nog, we zijn ervan overtuigd dat SDN en ‘het netwerk als een geheel bekijken’ de nieuwe norm wordt. Het is daarom van cruciaal belang om er op tijd bij te zijn!

Wellicht is dit iets om over na te denken ná je welverdiende zomervakantie. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je eerst even onbezorgd wilt genieten van kostbare tijd met vrienden en familie. En terecht!

Huur ons ad hoc in bij netwerkproblemen

Maar hoe mooi is het als je tijdens de zomervakantie ook écht onbezorgd kunt genieten? Dat je geen belletjes krijgt van collega’s omdat er wat mis is met je bedrijfsnetwerk? En dat er ook geen andere IT-problemen de kop opsteken, precies op het moment dat jij neerdaalt op je strandbedje? Wij kunnen ervoor zorgen dat jij zonder zorgen de zomer in gaat. Hoe? Met Network Troubleshooting en Network Monitoring van Falco Networks!

Bij Network Troubleshooting kun je ons ad hoc inhuren wanneer er netwerkproblemen zijn of wanneer deze dreigen te ontstaan. Voor deze dienst heb je geen abonnement bij ons nodig. We kijken samen met jouw IT-team naar de inrichting van het netwerk en we komen vervolgens met een voorstel. Zijn we allebei akkoord over de ureninschatting, dan gaan we meteen voor je aan de slag.

Wij bewaken je hele IT-infrastructuur – dag en nacht

Maar je kunt het nóg makkelijker maken voor jezelf. Network Troubleshooting is namelijk ook af te nemen in combinatie met Network Monitoring. Met deze service komen de netwerkproblemen überhaupt niet tot uiting, omdat onze specialisten je hele IT-infrastructuur 24/7 bewaken. De status van jouw netwerk is dan volledig onze verantwoordelijkheid, en wij grijpen in zodra we een toekomstig strubbelingetje aan zien komen.

Klinkt dat als onbezorgd op vakantie gaan, of klinkt dat als onbezorgd op vakantie gaan? Dat dachten wij ook! Neem vandaag nog contact met ons op om de opties op maat voor jouw organisatie te bespreken. Mail info@falco-networks.com of bel naar +31 (0)72 532 37 44.

We wensen je een heerlijke en zorgeloze zomervakantie toe!