’t Is weer voorbij, die mooie zomer! En hopelijk hebben jullie er net zo van genoten als wij. Maar nu is het tijd om weer aan de slag te gaan: back to work!

Hoe regel jij dat je je zonder zorgen op je werk kunt richten en niet afgeleid wordt door allerlei IT-gerelateerde problemen? Falco Networks heeft verschillende oplossingen voor je!

Ontdek gratis of je netwerk nog gezond is

Hoe fijn is het om na je zomervakantie weer vol frisse moed aan de slag te gaan in de wetenschap dat je netwerk ook weer helemaal in topvorm is? Met onze gratis Netwerk Check kom je hier snel en makkelijk achter! Bij deze vrijblijvende service van Falco Networks komt één van onze engineers bij je op locatie langs om het netwerk te analyseren met onze Network Health Scan. Dit neemt maximaal één werkdag in beslag.

Vervolgens starten wij met het analyseren van de meetresultaten die uit de scan komen. We bundelen al onze bevindingen, resultaten én aanbevelingen in een rapportage die we zo snel mogelijk met je delen. Uiteraard raden wij aan om eventuele aankomende strubbelingen in je netwerk zo snel mogelijk te (laten) verhelpen, zodat je voorlopig gegarandeerd bent van een feilloos werkend netwerk.

Onze Network Solutions

Is je netwerk gezond verklaard en wil je dat dit op de langere termijn ook zo blijft? Maak dan gebruik van één of een combinatie van onze Network Solutions. Zo bieden we Network As A Service, waarbij wij je hele IT-infrastructuur van je overnemen en jij er vervolgens totaal geen omkijken meer naar hebt. Ook kun je gaan voor Network Monitoring om altijd op de hoogte te zijn van wat er in je netwerk gaande is. Zijn er toch opeens problemen? Dan biedt Network Troubleshooting de uitkomst: 24/7 ad hoc IT-hulp zónder dat je daar een abonnement voor nodig hebt.

Verder bieden we onze services aan in de vorm van IT-Consultancy en Detachering. Want het is nu eenmaal vaak zo dat je in bepaalde piekperioden meer capaciteit of specifieke netwerkkennis nodig hebt. Of dat er tijdelijk een collega vervangen moet worden door iemand die weet hoe netwerkland in elkaar zit. Hoe dan ook, Falco Networks is er voor je! 

Meer weten? Mail dan naar info@falco-networks.com of bel +31 (0)72 532 37 44. Veel werkplezier alvast!