Gezond de zomer in? Plan jouw gratis Network Health Scan vandaag nog in!

Beeld jezelf het volgende eens in. Je bivakkeert heerlijk op een strandbedje in een warm land, parasol opengeklapt boven je bolletje en een verfrissend drankje in je hand. Je bedrijfsnetwerk? Die zit echt totáál niet in je hoofd. Jij hebt namelijk onlangs de gratis Network Health Scan door Falco Networks laten uitvoeren en je weet daardoor dat het helemaal snor zit met die zakelijke IT-omgeving van je. Die is zo gezond als een vis. Dat willen we allemaal wel, toch?

Met de services van Falco Networks is dit ook voor jou mogelijk. Wij lichten je netwerk gratis en vrijblijvend door en adviseren je over wat je eventueel kunt doen om je netwerk naar een nóg hoger niveau te tillen.

Waarom een Network Health Scan?

Vaak is het voor bedrijven lastig om te weten hoe ze er voor staan met hun netwerk. Draait alles soepel? Ziet het ernaar uit dat het op de lange termijn feilloos blijft werken? Of liggen er misschien strubbelingen op de loer? Wist je het maar!

Met de Network Health Scan weet je het binnen no-time. Eén van onze network engineers komt bij je langs en gaat in maximaal twee dagen door je hele netwerk heen. Hij brengt alles in kaart. Vervolgens gaat hij aan de slag met zijn bevindingen en adviezen. Dit ontvang je keurig netjes in een rapport terug. Zijn er verbeterpunten? Dan staat er helder uitgelegd hoe je die het beste kunt aanpakken.

Je netwerk verbeteren

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je die verbeterpunten helemaal niet op wílt pakken. Althans, niet zelf. Geen probleem! Voor ieder soort netwerkprobleem hebben wij specialisten. Dat zijn in sommige gevallen onze eigen mensen, en in andere gevallen zzp’ers uit de flexibele schil waarmee wij veel werken. Zij stellen een plan met je op om te kijken hoe ze de acties kunnen uitvoeren, zodat jouw netwerk weer als een trein draait. Zowel nu als in de toekomst!

Boek nu de Network Health Scan van Falco Networks!

Geïnteresseerd in de Network Health Scan of wil je hier meer over weten? Snappen we! Neem er contact met ons over op via deze link. En dan rest je niets anders dan met een gezond netwerk de zomer in te stappen, hoera!