Kwaliteit

Het leveren van de allerhoogste kwaliteit staat bij ons bovenaan het prioriteitenlijstje.

Kwaliteit

Het leveren van de allerhoogste kwaliteit staat bij ons bovenaan het prioriteitenlijstje. Ontwerpen, bouwen en onderhouden van netwerken is onze specialisatie, maar het is minstens zo belangrijk om aansluiting te vinden op de rest van de IT-omgeving. Dit geldt voor alle componenten die verbonden zijn aan een netwerk. Pas als de hele IT-infrastructuur soepel draait, hebben wij ons werk goed gedaan.

Wij besteden veel tijd en aandacht aan het borgen van onze kwaliteit. Dit doen we onder meer door ervoor te zorgen dat al onze medewerkers altijd op het beste niveau presteren. Daarnaast zijn we gecertificeerd voor de relevante ISO-richtlijnen én hebben we een testlab waarin we kunnen experimenteren met de nieuwste technieken.

ISO-Certificaten

Bij Falco Networks willen we dat klanten zich veilig voelen bij ons. We willen hen uitsluitend de beste kwaliteit leveren die beschikbaar is. Doordat wij zijn gecertificeerd voor ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 laten wij zien waar wij vanuit de kern voor staan. Onze klanten weten hierdoor dat de verantwoordelijkheid over hun bedrijfsnetwerk in goede handen ligt.

Wat deze certificeringen grofweg inhouden? Met de certificering van ISO 9001:2015 garanderen we dat de algemene bedrijfsprocessen binnen onze afdelingen finance, operations en sales op orde zijn. Klanttevredenheid speelt hierin de belangrijkste rol. We gebruiken de richtlijnen uit deze ISO-norm ook om te achterhalen hoe we onze processen nóg beter kunnen stroomlijnen.

Ons ISO 27001:2017-certificaat benadrukt dat veiligheid bij ons voorop staat. We leggen duidelijke doelstellingen vast, monitoren en analyseren informatiebeveiliging en bedrijfsgevoelige data. Hierdoor borgen wij de veiligheid met betrekking tot eisen, wetgeving en risico’s richting onze opdrachtgevers. Daarnaast zorgen we er met het behalen van deze certificaten voor dat we aan wet- en regelgeving zoals de AVG voldoen.

Wij zien de certificering voor ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 als erkenning voor het feit dat we een betrouwbare en correcte partner zijn die uitsluitend voor de hoogste kwaliteit gaat.

Vakkundige en ambitieuze network engineers

Een andere manier waarmee wij onze kwaliteit borgen, is door ervoor te zorgen dat onze medewerkers over alle middelen beschikken om het beste uit zichzelf te halen. De network engineers van Falco Networks zijn stuk voor stuk mensen met een enorme passie voor het vak. Deze collega’s hebben een bak ervaring in het netwerkbeheer en zijn er altijd op gebrand om de beste service te leveren. Daarnaast bieden we ook volop ruimte aan starters met passie en ambitie voor het vak. Zowel deze starters als de ervaren network engineers worden continu getraind en bijgeschoold, zodat ze altijd helemaal up-to-date zijn voor wat betreft kennis en andere ontwikkelingen in IT-land. Zij helpen elkaar en leren van elkaar, zodat onze klanten daar profijt van hebben.

Testlab

In ons fysieke laboratorium dat zich in ons bedrijfspand bevindt, voeren wij een breed scala aan experimenten uit. Ook beschikken we over een virtueel lab. Daarin bereiden we changes, configuraties en designs voor. Het geeft ons de mogelijkheid om te ontdekken of iets volgens verwachting gaat werken.

Naast dat we met ons testlab onze kennis vergroten en expertise ontwikkelen, testen we hoe veranderingen in het bedrijfsnetwerk van klanten gaan verlopen. Op die manier zijn we ervan verzekerd dat die veranderingen op het juiste moment in één keer vlekkeloos uitgevoerd gaan worden.

Wil je graag persoonlijk kennismaken met onze netwerkspecialisten?

Onze partners

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp