De decembermaand in zonder zorgen? Laat dat maar aan ons over! 

Het is bijna december en je collega’s werken zich een slag in de rondte om het werk op tijd af te krijgen. Druk, druk, druk. Van alle maanden in het jaar is dit hét moment waarop jij absoluut niet zit te wachten op een haperend netwerk. Hoe zorg je ervoor dat jij straks zorgeloos van pakjesavond kunt genieten en niet met spoed een netwerkprobleem moet oplossen? Dat doe je door NU in te grijpen! En uiteraard helpt Falco Networks je daar met alle liefde bij.

Wij bieden verschillende oplossingen om jou preventief uit de penarie te helpen. Zo kun je jouw netwerk 24/7 door onze network engineers in de gaten laten houden met de service Network Monitoring. Zit er een spreekwoordelijke kink in de kabel aan te komen? Dan lossen wij het op voordat jij er zelfs ook maar erg in hebt. Te laat met monitoren en zit je al in de penarie? Geen paniek. Met Network Troubleshooting schieten wij je per direct te hulp.

Ad hoc-netwerkhulp

Onze dienst Network Troubleshooting is wat jij wilt wanneer jouw netwerk opeens uitvalt. Of wanneer je denkt dat dit gaat gebeuren. Met Network Troubleshooting huur je ons ad hoc in en wij nemen het probleem meteen onder handen. Samen met je IT-team kijken we naar je netwerk en bepalen we hoe we die anders kunnen inrichten.

Je kunt 24/7 contact met ons opnemen voor Network Troubleshooting. Ja, óók tijdens de feestdagen. Je hebt geen abonnement nodig om van deze dienst gebruik te kunnen maken, maar na onze ad hoc-acties zullen we je wél aanraden om voor een Network Monitoring-abonnement te gaan. Op die manier krijg je namelijk nooit meer zomaar met een netwerkprobleem te maken.

Haperingen preventief de kop in drukken

Wat je je bij zo’n abonnement moet voorstellen? Met Network Monitoring bewaken onze experts 24/7 jouw infrastructuur. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de status en gezondheid van dat netwerk. Doordat wij non-stop monitoren, zien we signalen van vertraging of uitval ruim van tevoren aankomen. We grijpen dan zo snel mogelijk in om het probleem de kop in te drukken. Vaak hebben wij het probleem zelfs al verholpen voordat jij überhaupt doorhad dat deze op komst was. Dát noemen we nog eens zorgeloos werken!

Alarmnummer van Falco Networks

Heb je niet proactief ingegrepen en zit je nu, tijdens de feestdagen, in zak en as? Heb je per direct onze hulp nodig? Bel dan meteen naar volgende telefoonnummer:

+31 725 323 744

Wij bieden je een luisterend oor en regelen dat onze network engineers zo snel mogelijk aan de slag kunnen om je netwerk weer op de rit te krijgen. Geniet van december!

falco-door-de-ogen-van-rene-webmeet-sean-baart