Wij zijn open tijdens de feestdagen. Heb je een netwerk-noodgeval? Dit is hoe je ons kunt bereiken!

Het is niet te geloven hoe snel dit gaat, maar kerst staat alweer voor de deur. Ondanks de pandemie, heeft het afgelopen jaar ons vele mooie momenten opgeleverd.

Zo groeiden wij nog steeds als bedrijf en bouwden we continu aan de mooiste klantrelaties. Daarnaast hebben we ons in het afgelopen jaar met name gericht op IT-consultancy, Detachering en Professional Services. Hiermee bieden we enorm veel waarde aan onze klanten en konden zij iedere dag weer op hun feilloos werkende netwerk vertrouwen.

Falco Networks blijft geopend

En dat vertrouwen in onze diensten stopt natuurlijk niet tijdens de feestvreugde. Wij willen dat jij optimaal van de kerstdagen, oudjaar én nieuwjaar geniet samen met de mensen die je het meest dierbaar zijn. Een haperend netwerk hoort daar uiteraard niet bij. Daarom blijven wij gedurende de hele decembermaand geopend. Is er een probleem? Dan staan wij binnen no time paraat om de klus voor je te klaren!

Noodgeval met je netwerk: wat te doen?

Uiteraard hopen we dat het niet zover komt, maar móchten er vertragingen, strubbelingen of zelfs uitvalsverschijnselen zijn in jouw netwerk, dan kun je ons 24/7 bereiken. Onze network engineers schieten je dan direct te hulp. Bel bij noodgevallen naar:

+31 725 323 744

Verder willen we je alvast héél veel voorpret toewensen in de aanloop naar het kerstfeest. Geniet van al het moois, dan doen wij het ook!

heldere-communicatie-webfeestdagen-falco-networks