Een betrouwbaar netwerk, begint bij een goed ontwerp.

Het ontwerp van je netwerk bepaalt de snelheid, stabiliteit, flexibiliteit en beheersbaarheid van je IT-infrastructuur. Voor medewerkers vertaalt dat zich in hoe snel het netwerk reageert en hoe betrouwbaar het is. Voor IT-beheer bepaalt het hun benodigde capaciteit voor onderhoud en troubleshooting – en de mate waarin ze kunnen opschalen.

Een goed, toekomstbestendig netwerk design kan de organisatie veel tijd besparen.

Netwerk Design op maat

Onze Netwerk Architecten maken een blueprint van jullie netwerkinfrastructuur, dit is altijd maatwerk. De mogelijkheden voor verbindingen (snelheid en latency) worden altijd onderzocht en in het ontwerp meegenomen. Eenvoud in ontwerp en eenvoud in beheer is ons uitgangspunt, met maximale inzet van functionaliteit.

Falco Networks is vendor onafhankelijk, daarom kunnen we objectief adviseren over alle mogelijkheden voor jullie netwerkinfrastructuur. Wanneer jullie bijvoorbeeld al in gesprek zijn met een vendor, kunnen we ook in samenwerking met hen een ontwerp opstellen.

Afhankelijk van jullie wensen, maken we de beste afweging tussen stabiliteit, flexibiliteit, beheersbaarheid en optimale licentiekosten. Uiteindelijk kiezen jullie voor het gewenste design, dat we vervolgens implementeren.

Voordelen

  • Netwerkontwerp op maat
  • De beste balans qua stabiliteit, flexibiliteit, beheersbaarheid en kosten
  • Specifieke netwerkwensen zijn geen probleem
  • Specialistische netwerkkennis
  • Altijd de nieuwste technologie, zonder risico’s
  • Eenvoud in ontwerp en eenvoud in beheer, met maximale functionaliteit.

Klik hier om een vrijblijvend gesprek met één van onze Netwerk Architecten te plannen.

final-network-health-scan-webfalco-networks-in-conakry-frans-legdeurkopie