Onze Netwerk Check helpt jou en je organisatie om problemen te voorkomen en het netwerk te optimaliseren. Kortom: Tijdwinst en efficiëntie in één!

Dikke kans dat je al tot over je oren in het werk zit. Waarom zou je dan je kostbare tijd besteden aan het ontvangen van een Falco Networks-engineer die jouw netwerk even helemaal door gaat lichten? Die uren kun je toch veel beter besteden? Think again! Onze gratis Netwerk Check gaat jou en je organisatie namelijk enorm helpen om problemen te voorkomen, waardoor het je juist tijdswinst én efficiëntie oplevert!

Voorkom netwerkproblemen en minimaliseer downtime

Vaak sluipen problemen je netwerk in, maar komen ze nog niet tot uiting in de dagelijkse activiteiten. Je hebt dan het idee dat het allemaal soepel loopt in je IT-infrastructuur. Maar wij kunnen je alvast garanderen dat deze sluimerende problemen binnen nu en afzienbare tijd tot grote ongemakken gaan leiden binnen je organisatie.

Met de Netwerk Check van Falco Networks ga jij er precies achterkomen hoe gezond je bedrijfsnetwerk is. Vervolgens kun je hier zelf op anticiperen en er daarmee voor zorgen dat je de problemen uitschakelt vóórdat ze schade aanrichten. De voordelen van deze Check:

  • Je voorkomt netwerkproblemen op een proactieve manier
  • Je minimaliseert downtime
  • Je optimaliseert je netwerk aan de hand van vroegtijdige signalen
  • Je krijgt gratis advies van onze deskundige engineers

Hoe gaat Falco Networks te werk?

Boek je een Netwerk Check bij ons? Perfecte keuze! Eén van onze network engineers komt bij je langs op locatie om de hele IT-infrastructuur eens grondig door te lichten. Dit duurt maximaal één dag. Eventuele vervolgwerkzaamheden, analyses en metingen worden op afstand uitgevoerd.

Binnen enkele dagen ontvang je een rapport van ons met alle resultaten en adviezen die wij hebben voor jouw netwerk. Het is vervolgens aan jou om te bepalen wat je hiermee doet.

Boek de gratis Netwerk Check

Het uitvoeren van de Netwerk Check is gratis en vrijblijvend. Kies je ervoor om na ontvangst van ons adviesrapport zelf aan de slag te gaan met de aanbevelingen? Helemaal goed! Wil je liever dat wij je ermee helpen? Dan gaan we daar samen over in gesprek. Uiteindelijk willen we allebei dat jouw IT-omgeving feilloos draait en dat jij je tijdens het werk niet druk hoeft te maken over je netwerk!

Boek de Netwerk Check via deze link. We hopen je gauw te zien!